VANAFPRIJZEN ZIJN BEKEND

Na de introductie van de Duster enkele maanden terug zijn nu ook de prijzen bekend! Al vanaf € 19.280,- rijdt u een nieuwe Duster Essential. Standaard is deze auto voorzien van o.a. Hill Start Assist, Radio met bluetooth/USB aansluiting, snelheidsbegrenzer en LED dagrijverlichting. Meer luxe? Dan biedt de Comfort versie voor een meerprijs van € 1.400,- o.a. airconditioning, lichtmetalen velgen, elektrische ramen achter en elektrisch verstelbare buitenspiegels. Top of the range is de vertrouwde Prestige uitvoering met o.a. een navigatiesysteem, parkeercamera en Blind Spot Warning. Dat laatste is een van de nieuwe snufjes waarmee de Duster is uitgerust. Al deze luxe is al mogelijk vanaf € 22.180,-.

VEILIG ÉN LUXER!

De nieuwe Duster maakt niet alleen een stap voorwaarts qua uiterlijk maar ook qua mogelijkheden. Waar u voorheen alleen de keus had voor een handmatige airconditioning maakt nu ook de Elektronisch Geregelde Airconditioning zijn intrede. Ook is het stuurwiel niet alleen in hoogte maar ook in diepte te verstellen. En om de zitpositie helemaal ideaal te maken, is de stoelverstelling nu nog makkelijker geworden!

duster-hjd-ph1-confort-700x380-01
Ook op het gebied van veiligheid maakt de nieuwe Duster sprongen. Vanaf de Prestige is de Duster standaard uitgevoerd met Blind Spot Warning. Dit systeem detecteert op de snelweg een andere weggebruiker in de ‘dode hoek’ en waarschuwt u als bestuurder door middel van een signaal in de buitenspiegel.
Ook de welbekende Handsfree Sleutelkaart is nu mogelijk! Handsfree openen, sluiten én starten terwijl de sleutelkaart in uw jas- of broekzak blijft. Rijden in de nieuwe Dacia Duster wordt steeds leuker!

duster-hjd-ph1-confort-700x380-02        duster-hjd-ph1-technologies-700x380-02

KONING IN HET TERREIN!

Net zoals zijn voorganger is ook de nieuwe Duster weer beschikbaar als 4×4 en kan hij alles aan! Geen helling of modderpoel is hem te gek en de Duster laat zich moeiteloos door deze hindernissen sturen. Niet geïnteresseerd om ruig terrein te trotseren? Dan is de 4×4 ook uitermate geschikt wanneer u een caravan achter de auto hebt. Nooit meer met slippende koppeling de heuvel op, of een auto die zicht vastbijt op onverharde grond. De vertrouwde 125 pk turbo motor sleept u overal doorheen!

Dacia-Duster-2018-1280-6f

 

Geïnteresseerd in de nieuwe Dacia Duster? Rond de jaarwisseling verwachten wij de eerste auto’s in de showroom. Wanneer u informatie wenst of graag op de hoogte gehouden wil worden, kunt u mailen naar info@dorzo.nl

 

Dacia-Duster-2018-1600-7a