De Nieuwe Nissan LEAF 40 kWh vanaf € 33.990,-

Het was even geduld opbrengen maar het nieuwe elektrisch aangedreven paradepaardje van Nissan is nu ook bij Dorzo! Sinds de onthulling van de nieuwe LEAF eerder dit jaar zijn er in de Benelux ruim 1.500 pre-orders genoteerd voor de introductie-uitvoering. Nederland is – na Noorwegen – de nummer twee van Europa met het grootste aantal pre-orders voor de nieuwe LEAF. In heel Europa staat de teller al boven de 10.000 pre-orders. De productie van de nieuwe LEAF in Sunderland draait daarom ook op volle toeren!

Slim e-Pedal
De nieuwe LEAF heeft een grote 40 kWh-batterij die een NEDC-bereik van 378 kilometer oplevert. Daarnaast is de auto voorzien van het slimme e-Pedal. Met het gebruik van slechts één pedaal kan de berijder starten, wegrijden, remmen en stoppen. Hierdoor is met name het rijden in druk verkeer een stuk relaxter. Nissan introduceert tevens ProPILOT (rij-ondersteuning) en ProPILOT Park (automatisch parkeren). De nieuwe LEAF is het eerste model in Nederland met deze nieuwe technologieën. Simply amazing!

De combinatie van een grotere batterij, meer gebruiksmogelijkheden en intelligente systemen zet de tweede generatie LEAF op voorsprong. Het model is gebouwd op de ervaring van 3,7 miljard elektrische kilometers, gereden door 290.000 Nissans LEAF. Wereldwijd is Nissan de grootste fabrikant van volledig elektrische auto’s!

Gratis wallbox of gratis snelladen
De verschillende uitvoeringen van de nieuwe Nissan LEAF 40 kWh zijn per direct te bestellen. De levering van nieuwe orders start in april. Particuliere kopers krijgen bij een nieuwe LEAF 40 kWh naar keuze een wallbox om de auto thuis op te kunnen laden of een snellaadtegoed bij Fastned ter waarde van 1.210 euro.

Vanafprijzen

Nissan LEAF 40 kWh Visia                  € 33.990 euro
Nissan LEAF 40 kWh Acenta              € 35.990 euro
Nissan LEAF 40 kWh N-Connecta      € 37.390 euro
Nissan LEAF 40 kWh Tekna                € 38.990 euro

Configureer hier uw nieuwe Nissan LEAF of bekijk hem in 3D: New Nissan LEAF in 3D

 

Nissan-Leaf-2018-1600-26