Nissan bij DORZO Vlaardingen

Nissan topmodellen: Note, Qashqai, Juke, Micra, Leaf

Bij Dorzo vindt u de beste Nissan acties en krijgt u altijd een scherpe offerte. Kwaliteit & service staan bij ons voorop. U bent van harte welkom bij ons in de showroom! Kom langs of maak een afspraak.

private-lease

Ga direct naar onze Nissan modellen:


 • Nissan Micra

  nieuwe-nissan-micra

  De nieuwe Nissan MICRA. Nieuw dynamisch design, interieurkwaliteit en vol innovatieve technologie.

  All Inclusive vanaf € 119,- p.mnd All Inclusive: Een financieringsvoorstel op basis van 36, 48 of 60 maanden inclusief kosteloos het vaste onderhoud en garantie. Eventueel is het mogelijk een eigen inleg of inruil in te brengen ten gunste van een lager maandbedrag. Tevens kan er met een slottermijn gewerkt worden. Na afloop van de financiering bent u volledig eigenaar van de auto.


 • Nissan Juke

  De nieuwe Nissan JUKE. Getest om indrukte maken. Sportiever, slimmer: ontdek opnieuw de urban prestaties met de nieuwe Nissan JUKE. Ook verkrijgbaar in business edition.

  All Inclusive vanaf € 189,- p.mnd All Inclusive: Een financieringsvoorstel op basis van 36, 48 of 60 maanden inclusief kosteloos het vaste onderhoud en garantie. Eventueel is het mogelijk een eigen inleg of inruil in te brengen ten gunste van een lager maandbedrag. Tevens kan er met een slottermijn gewerkt worden. Na afloop van de financiering bent u volledig eigenaar van de auto.


 • Nissan Pulsar

  De gebeeldhouwde carrosserie en gepolijste zijlijnen geven het model ook een atletisch uiterlijk, dat perfect past bij een dag vol zelfvertrouwen en assertiviteit.

  All Inclusive vanaf € 199,- p.mnd All Inclusive: Een financieringsvoorstel op basis van 36, 48 of 60 maanden inclusief kosteloos het vaste onderhoud en garantie. Eventueel is het mogelijk een eigen inleg of inruil in te brengen ten gunste van een lager maandbedrag. Tevens kan er met een slottermijn gewerkt worden. Na afloop van de financiering bent u volledig eigenaar van de auto.


 • Nissan Qashqai

  De nieuwe Nissan QASHQAI is ruimer, lichter en zuiniger. De tweede generatie van de Qashqai is 40 kilo lichter en heeft de Nissan Safety Shield.

  All Inclusive vanaf € 249,- p.mnd All Inclusive: Een financieringsvoorstel op basis van 36, 48 of 60 maanden inclusief kosteloos het vaste onderhoud en garantie. Eventueel is het mogelijk een eigen inleg of inruil in te brengen ten gunste van een lager maandbedrag. Tevens kan er met een slottermijn gewerkt worden. Na afloop van de financiering bent u volledig eigenaar van de auto.


 • Nissan X-Trail

  De Nissan X-TRAIL. Is het een crossover? Is het een SUV? Nee, het is de nieuwe Nissan X-TRAIL. Dynamisch, stijlvol en combineert het gedurfde, strakke, aerodynamische design van crossover met de robuustheid van SUV’s. Ook verkrijgbaar in Van edition.


 • Nissan 370Z

  De Nissan 370Z is een luxe betaalbare sportauto. Gestroomlijnd en vloeiend gemodelleerd met zijn ronde achterspatborden en karakteristieke achterlichten.


 • Nissan GT-R

  De Nissan GT-R is niet zomaar een sportauto. Het is DE superauto. Meer comfort, meer uitstraling en in 3 seconden zit u op de 100.


 • Nissan Navara

  nissan-navara

  De Nissan NP300 NAVARA, SUV vermomd als pick-up.


 • Nissan Leaf

  nissan-leaf-2018

  De Nissan LEAF. 100% Electrisch met nog meer comfort en connectiviteit. Met de Nissan LEAF bereikthet 100% electrisch rijden een heel nieuw niveau van rijplezier en gebruiksgemak. Ook verkrijgbaar in Flex edition.

  All Inclusive vanaf € 319,- p.mnd All Inclusive: Een financieringsvoorstel op basis van 36, 48 of 60 maanden inclusief kosteloos het vaste onderhoud en garantie. Eventueel is het mogelijk een eigen inleg of inruil in te brengen ten gunste van een lager maandbedrag. Tevens kan er met een slottermijn gewerkt worden. Na afloop van de financiering bent u volledig eigenaar van de auto.