Renault bij DORZO Vlaardingen

De best verkochte Renault modellen: Twingo, Captur, Clio, Megane, Scénic, Espace

Bij Dorzo vindt u de beste Renault acties en krijgt u altijd een scherpe offerte. Kwaliteit & service staan bij ons voorop. U bent van harte welkom bij ons in de showroom! Kom langs of maak een afspraak.

private-lease

Ga direct naar onze Renault modellen:


 • Renault Twingo

  De nieuwe Renault Twingo is uniek in elk detail, van het design tot de uitrusting. Daarnaast is het nog mogelijk om de auto te customizen. Er zijn verschillende delen van de auto aan te passen, om zo een unieke, persoonlijke nieuwe Twingo samen te stellen.

  Flex Choice vanaf € 125,- p.mnd Flex Choice is dé nieuwe manier van financieren waarmee u deels de gemakken heeft van leasen maar toch eigenaar wordt van de auto. Standaard hanteren wij een rente van 5,9%. Met de stap van Flex Choice Essential naar Flex Choice Smart daalt de rente met 2% naar 3,9%. Vervolgens kun je de stap maken naar Flex Choice Premium waardoor de rente wederom met 2% daalt naar 1,9%.
  of Private lease vanaf € 239,- p.mnd Private lease: Een huurconstructie op basis van 24, 36 of 48 maanden waarbij u een nieuwe auto inclusief onderhoud, garantie, verzekering en wegenbelasting voor een vast bedrag per maand kunt rijden. Na afloop van het contract dient u de auto weer in te leveren bij de dealer.


 • Renault Clio

  Renault-Clio-2017

  De Renault Clio heeft een krachtige design. Geen scherpe agressieve hoeken, alleen maar vloeiende lijnen. De Renault Clio roept sensualiteit en verlangen op, een auto om verliefd op te worden.

  Flex Choice vanaf € 159,- p.mnd Flex Choice is dé nieuwe manier van financieren waarmee u deels de gemakken heeft van leasen maar toch eigenaar wordt van de auto. Standaard hanteren wij een rente van 5,9%. Met de stap van Flex Choice Essential naar Flex Choice Smart daalt de rente met 2% naar 3,9%. Vervolgens kun je de stap maken naar Flex Choice Premium waardoor de rente wederom met 2% daalt naar 1,9%.
  of Private lease vanaf € 315,- p.mnd Private lease: Een huurconstructie op basis van 24, 36 of 48 maanden waarbij u een nieuwe auto inclusief onderhoud, garantie, verzekering en wegenbelasting voor een vast bedrag per maand kunt rijden. Na afloop van het contract dient u de auto weer in te leveren bij de dealer.


 • Renault Clio Estate

  Renault-Clio-Estate-2017

  De Renault Estate biedt natuurlijk nog meer ruimte, gemak en is nog praktischer voor de bagage.

  Flex Choice vanaf € 169,- p.mnd Flex Choice is dé nieuwe manier van financieren waarmee u deels de gemakken heeft van leasen maar toch eigenaar wordt van de auto. Standaard hanteren wij een rente van 5,9%. Met de stap van Flex Choice Essential naar Flex Choice Smart daalt de rente met 2% naar 3,9%. Vervolgens kun je de stap maken naar Flex Choice Premium waardoor de rente wederom met 2% daalt naar 1,9%.
  of Private lease vanaf € 325,- p.mnd Private lease: Een huurconstructie op basis van 24, 36 of 48 maanden waarbij u een nieuwe auto inclusief onderhoud, garantie, verzekering en wegenbelasting voor een vast bedrag per maand kunt rijden. Na afloop van het contract dient u de auto weer in te leveren bij de dealer.


 • Renault Clio R.S.

  Renault-Clio-RS-2016

  De Renault R.S. is de ultieme ‘hothatch’. De nieuwe Clios R.S. is zowel een comfortabele auto als een hardcore sportauto voor de purist.


 • Renault Captur

  De Renault Captur is de nieuwe crossover van Renault en laat een nog niet eerder getoonde combinatie van stijl en functionaliteit zien. De Captur is de doorontwikkeling van de conceptauto “CAPTUR”.

  Flex Choice vanaf € 189,- p.mnd Flex Choice is dé nieuwe manier van financieren waarmee u deels de gemakken heeft van leasen maar toch eigenaar wordt van de auto. Standaard hanteren wij een rente van 5,9%. Met de stap van Flex Choice Essential naar Flex Choice Smart daalt de rente met 2% naar 3,9%. Vervolgens kun je de stap maken naar Flex Choice Premium waardoor de rente wederom met 2% daalt naar 1,9%.
  of Private lease vanaf € 345,- p.mnd Private lease: Een huurconstructie op basis van 24, 36 of 48 maanden waarbij u een nieuwe auto inclusief onderhoud, garantie, verzekering en wegenbelasting voor een vast bedrag per maand kunt rijden. Na afloop van het contract dient u de auto weer in te leveren bij de dealer.


 • Renault Megane Hatchback

  renault_megane_2016

  De Renault Megane Hatchback is een vooruitstrevend design met kararkteristieke kenmerken: gedurfd logo, imponerende vormgeving, LED-dagverlichting, elegant, doordacht en innvovatief.

  Flex Choice vanaf € 219,- p.mnd Flex Choice is dé nieuwe manier van financieren waarmee u deels de gemakken heeft van leasen maar toch eigenaar wordt van de auto. Standaard hanteren wij een rente van 5,9%. Met de stap van Flex Choice Essential naar Flex Choice Smart daalt de rente met 2% naar 3,9%. Vervolgens kun je de stap maken naar Flex Choice Premium waardoor de rente wederom met 2% daalt naar 1,9%.


 • Renault Megane Estate

  renault_megane_estate_2017

  Een geavanceerd design met karakteristieke kenmerken: een gedurfd logo, imponerende vormen en LED-verlichting die gezien mag worden. En verchroomde elementen om dat alles te accentueren De nieuwe Mégane is goed doordacht, innovatief, elegant en vitaal.

  Flex Choice vanaf € 239,- p.mnd Flex Choice is dé nieuwe manier van financieren waarmee u deels de gemakken heeft van leasen maar toch eigenaar wordt van de auto. Standaard hanteren wij een rente van 5,9%. Met de stap van Flex Choice Essential naar Flex Choice Smart daalt de rente met 2% naar 3,9%. Vervolgens kun je de stap maken naar Flex Choice Premium waardoor de rente wederom met 2% daalt naar 1,9%.


 • Renault Talisman

  De Renault Talisman kent een uniek ontwerp. Het exterieur benadrukt elegantie en is uiterst evenwichtig. Het model combineert moderne stijlelementen met de verhoudingen van een traditionele sedan. Door het lage en brede ontwerp geeft de Talisman een gebalanceerde indruk.


 • Renault Talisman Estate

  De Renault Talisman Estate, ontworpen voor uw comfort en dat van uw passagiers, onderscheidt zich door zijn hoogwaardige elegantie. De robuuste voorkant, de gestroomlijnde motorkap, de krachtige LED-lichtsignatuur en de schuin aflopende daklijn zorgen voor dynamiek in de slanke vormgeving.


 • Renault Kadjar

  De Renault Kadjar maakt het als authentieke crossover mogelijk om op elk type ondergrond te rijden. Dankzij de hoge bodemvrijheid en de verschillende aandrijfopties – 4×4 en 4×2 – kunt u elke omstandigheid aan met uw Renault Kadjar.


 • Renault Scénic

  Ervaar de nieuwe standaard op het gebied van reiscomfort. De Renault Scénic biedt een luxe en comfortabele omgeving voor het hele gezin.


 • Renault Grand Scénic

  De Renault GRAND SCÉNIC is voorzien van allerhande functies die uw reis nóg comfortabeler maken. Daarmee is het genieten geblazen in de auto. Voor u en uw passagiers.


 • Renault Espace

  renault_espace

  De Renault Espace staat voor veel bewegingsvrijheid! Dankzij de stoelen die via automatische bevestigingen zijn te verschuiven, is de Nieuwe Renault Espace nog flexibeler: 2, 5 of 7 stoelen.


 • Renault Twizy

  De Renault De Twizy, 100 % elektrisch en mobiel, verandert je leven in de stad. Deze tweezitter beschermt je, is comfortabel, elektrisch aangedreven, open, energiek, grappig en stoer tegelijk.


 • Renault Kangoo Z.E.

  De Kangoo Z.E. is volledig modulair en heeft een laadruimte van maximaal 4 m³, met 650 kg laadvermogen. Verkrijgbaar in 3 versies: de Kangoo Z.E., de verlengde Kangoo Maxi Z.E. en de Kangoo Maxi Z.E.


 • Renault ZOE

  De electrische Renault ZOE is geluidloos, krachtig en lichtvoetig. Hij is snel. Hij is stil. Hij is leuk. Schakelen hoeft niet meer, dus dat rijdt ook ongelooflijk relaxed.