WE NEED YOU!

Automobielbedrijf Dorzo is al ruim 50 jaar een belangrijke pion binnen het Renault netwerk. Sinds 2007 is daar het dochtermerk Dacia bij gekomen en enkele jaren later volgde Nissan. Omdat wij als dynamisch bedrijf daardoor nog altijd groeiende zijn neemt het werkaanbod jaarlijks toe. Als (positief) gevolg daarvan zijn wij op zoek naar extra teamspelers binnen Dorzo!

Ben jij op zoek naar een nieuwe stap in je carrière of zit je momenteel verlegen om werk? Kom ons versterken en maak onderdeel uit van ons Dorzo Team!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de volgende functie:


Autotechnicus (fulltime)

Alhoewel de huidige auto’s technisch steeds beter en betrouwbaarder worden, is het voor de meeste modellen toch nog steeds noodzaak jaarlijks terug te komen voor een servicebeurt. Als autotechnicus speel jij hierin uiteraard een cruciale rol! Door ons groeiende klantenbestand is het aanbod in werk alleen maar toegenomen. We hebben dringend versterking nodig!
Wij zijn op zoek naar een echte doorzetter. Onderhoudsbeurt, bandenwissel, het vervangen van de distributieriem je ‘ziet’ het werk en pakt het vakkundig en effectief aan.

UNIEKE VOORWAARDEN ALS AUTOTECHNICUS!

Daar Dorzo zeer ruime openingstijden heeft bieden wij ons technisch personeel een 4-daagse werkweek aan (38 uur). Dat betekent inderdaad 3 dagen in de week vrij!

Ben jij diegene die we zoeken om ons Dorzo Team te versterken? Stuur dan jouw CV en motivatie naar administratie@dorzo.nl. Wij nemen hierna zo spoedig mogelijk contact met je op.

IMG_2099 smal