Werken bij DORZO?

Automobielbedrijf Dorzo is al ruim 50 jaar een belangrijke pion binnen het Renault netwerk. Sinds 2007 is daar het dochtermerk Dacia bij gekomen en enkele jaren later volgde Nissan. Omdat wij als dynamisch bedrijf daardoor nog altijd groeiende zijn neemt het werkaanbod jaarlijks toe. Als (positief) gevolg daarvan zijn wij op zoek naar extra teamspelers binnen Dorzo!

Ben jij op zoek naar een nieuwe stap in je carrière of zit je momenteel verlegen om werk? Kom ons versterken en maak onderdeel uit van ons Dorzo Team!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de volgende functie:

(junior) Verkoopadviseur Nissan (m/v) – fulltime

Nissan is een aansprekend merk dat bol staat van de innovaties op het gebied van technisch snufjes. Met de recent geïntroduceerde New Micra doet Nissan weer helemaal mee in het compacte segment. De Qashqai daarentegen is al jaren de absolute benchmark van het Cross-over segment!

Wij zijn op zoek naar een ambassadeur van Nissan. Iemand die de klant enthousiast maakt en aan de hand van een eerlijk en gedegen verkoopadvies de juiste auto aan de klant te matchen. Resultaat gericht te werk gaan is uiteraard het doel, maar het allerbelangrijkste is uiteindelijk de relatie met de klant!

Ben jij de ambassadeur die we zoeken om ons Dorzo Team te versterken? Stuur dan jouw CV en motivatie naar vacatures@dorzo.nl Wij nemen hierna zo spoedig mogelijk contact met je op.

IMG_3426 smal